Maria Groot
Maria Groot
Dr. Maria Groot is onderzoeker bij RIKILT Wageningen UR.Maria heeft jarenlange ervaring met onderzoek naar de inzet van natuurlijke middelen bij landbouwhuisdieren en is auteur van onder andere de stalboekjes ‘Natuurlijk Gezond Houden’.
Katrien van 't Hooft
Katrien van 't Hooft
Dierenarts en expert op het gebied van ontwikkeling binnen de veehouderij.
Katrien is zelfstandig consultant veehouderij bij Dutch Farm Experience (DFE). DFE organiseert trainingen en excursies voor buitenlandse gasten naar duurzame en innovatieve veehouderijbedrijven in Nederland.
Gerdien Kleijer
Gerdien Kleijer
Gerdien is dierenarts. Daarnaast is zij zelfstandig adviseur en ondernemerscoach met focus op (biologische) varkenshouderij en inzet van natuurlijke middelen veehouderijbreed.
Zie hier haar volledige profiel op LinkedIn
Michiel Vreriks
Michiel Vreriks
Michiel is directeur bij VKON, Veterinair Kennis Centrum Oost Nederland. VKON fungeert onder andere als de spil in innovatieve initiatieven. Ondernemers, onderwijsinstellingen en onderzoeksinstituten kunnen bij VKON terecht met hun kennis- en onderzoeksvragen op het gebied van agro & food.
Jan Paul Wagenaar
Jan Paul Wagenaar
Ir. Jan-Paul Wagenaar is onderzoeker Diergezondheid en afdelingshoofd Landbouw bij het Louis Bolk Instituut. Hij heeft jarenlange ervaring met onderzoek in de melkveehouderij, waarbij het versterken van de natuurlijke weerstand van het dier centraal staat.